Två Babyboxar


God eftermiddag finisar där ute!

Hoppas ni har haft en härlig lördag så här långt! 😉 Vi har haft en välfylld dag med bilvård(egentligen skulle vi bara tvätta bilarna men sambon hade en trasig lampa och ville byta filer också och jag upptäckte att jag hade extremt lite motorolja på min så blev lite extra pilleri) och storstädning av soffan  som var överfull med hundhår! 😛

Tänkte jag skulle recensera två babyboxar som jag hämtade ut för ett par veckor sen, från Kronans Apotek och Apotek Hjärtat, den förstnämnda slår den andra med hästlängder, för det första en smart påse som man faktiskt kan använda(tom som förlossningsväska om det skulle knipa) inte en papplåda och för det andra roligare och mer användbart innehåll. 😉 Dessutom behöver man inte beställa Kronans Apoteks Barngåva utan det är bara att kila in och fråga, Apotek hjärtats lilla hjärta måste man beställa och har dessutom lång väntetid. Lilla hjärtat innehåller dessutom onödigt mycket baby-tester, jag menar vem i hela friden vill prova en massa olika sorters krämer, tvåler etc på en nyfödd babys känsliga hud? Barngåvans tester är lite mer vuxeninriktade vilket jag tycker är mycket smartare! 🙂 Här är lådorna och innehållet;

babyboxar - 2Barngåvan – Bästa innehållet, nappflaska för kolikbebisar och bh-inläggen.

Innehåll:

 • Våtservetter
 • Bomullspinnar
 • litet rabatthäfte
 • Nappflaska för kolik
 • Napp
 • rengöringsmousse
 • zink-kräm
 • mjukgörande kräm
 • Läkerol-pastiller
 • 4 medela-bh-inlägg

Tester:

 • 3 par öronproppar
 • Eucerin mjukgörande kräm
 • Multi-Mam Balm
 • Multi-Mam BabyDent
 • Multi-Gyn Liquigel
 • Klick ultra glide
 • Weleda body lotion

babyboxar - 1Lilla hjärtat – bästa innehåll, bitring, rabattkoder och bok för nyblivna föräldrar.

Innehåll:

 • två paket våtservetter
 • Liten bok för nyblivna föräldrar
 • Rabattkupong-häfte
 • bomullspinnar
 • bitring
 • rengöringsmousse för hud/hår -200ml
 • 12 gosedjursplåster
 • nyfödd-napp
 • 5 stora plåster

Tester:

 • Windi Pysventil – mot kolik
 • Bepanthen – vårdande salva
 • Sophie la giraffe baby – Hair & body wash
 • Sophie la giraffe baby – face cream
 • purelan 100
 • Multi-Mam Kompresser
 • Multi-Mam Balm
 • Multi-Mam BabyDent

Ska man bara hämta ut en så ta lätt den från Kronans Apotek! 😉 Packade ner allt innehåll i Barngåvans påse så jag slapp en låda! 😉 Men samtidigt, de är båda gratis så har man nära till båda apoteken är det bara att hämta ut dem! 😉