Förste Maj!


miniiselen - 1Mini i sin nya rosa selen! 😉

God morgon fina läsare!

Hoppas ni inte är allt för alkohol och rök-förgiftade idag! 😉 Våran Valborg var väldigt lugn precis som vanligt, kommer faktiskt inte ihåg att vi någonsin gjort något speciellt på Valborg jag och sambon, den senaste jag kommer ihåg är när jag fortfarande bodde hemma. 😛 Rätt trist att vi inte tar tillvara på en så mysig tradition som att fira att våren är kommen! Nästa år får vi ta tag i oss själva, och komma iväg på lite trevligheter(nej jag menar inte att supa skallen av oss, tycker det är fånigt att fira in våren med omänskligt stora mängder sprit). Men tror det blir mer naturligt att fira högtider och hålla på traditionerna när man fått barn, så förhoppningsvis kommer det lite mer automatiskt nästa år! 🙂

Någon som ska ut och demonstrera idag? Själv sitter jag och är lite nöjd att jag åkte ut till stallet supertidigt i morse så jag slipper gå ut i ösregnet! 😉 Tror denna dag mest kommer innehålla studier och pyssla med vaggan, har planerat att den ska bli klar denna långhelgen, men vill vänta till sambon kommer hem igen(han åkte ut för att flyga tidigt i morse, dock började de regna typ samtidigt så han sitter där ute och väntar på att de ska sluta regna, kan man säga att vara ihärdig 😉 ) så vi kan fixa den tillsammans! 🙂

Men nu ska jag sätta mig och försöka få koden som jag slitit i hela veckan att fungera, har börjat tappa hoppet lite, men samtidigt det borde ju inte vara omöjligt, måste bara hitta en ny vinkel att se problemet i! 😉 Önska mig lycka till! 😛