Vecka 31


vecka31 - 2God morgon(ehh…) på er fina läsare!

Själv har jag nyligen kravlat ur sängen, efter över 13 timmars sömn, såå behövligt känner mig som en ny människa, bara lite lustigt att jag har ett så himla stort sömnbehov, jag menar 13 timmar det är ju nästan som två hela nätter! :O Men gött var det iaf och idag går jag in i vecka 31, älskar verkligen att gå in i nya veckor pigg och utvilad! Att det dessutom är valborgsmässoafton vilket betyder att min älskade sambo kommer hem om en och en halv timme och är ledig till måndag gör ju inte saken sämre! 😀

Idag skriver 1177 vårdguiden så här om fostrets utveckling;

”Fostret väger runt 1,6 kilogram. Längden är ungefär 43 centimeter. Fingernaglarna har vuxit ut ännu mer och når fingertoppen. Fostret kan fixera blicken och ser bättre skillnad på ljus och mörker. Det kan känna igen och reagera på musik som spelas vid upprepade tillfällen.”

Känns helt otroligt att något på 43 cm kan få plats i min mage, visst att den är stor men så stor är lite svårt att greppa! 😛 Blev lite sugen på att prova och se om hon reagerar på musik, det står ju liksom inte direkt utförligt hur hon ska reagera och med tanke på att hon far runt och leker ninja hela dagarna i enda undrar jag om jag kommer känna någon skillnad men ändå kul att testa! 🙂

Nu ska jag jobba genom lite studier innan älsklingen kommer hem! 🙂

vecka31 - 1