Vårupprustning!


nybilVi bytte ju däck i helgen, vi brukar alltid tvätta och städa ur bilarna samtidigt men pga regnet får det vänta lite, fick iaf köpt nya torkarblad så nu ser jag klart genom framrutan igen! 😉 Men nu blev jag rätt sugen på att göra en lite rejälare upprustning, känns som jag borde passa på innan knodden kommer och livet kommer antagligen bli otroligt välfyllt av så mycket annat att bilen hinner rosta bort innan jag kommer ha tid att göra något med den igen! 😉 Sitter inne på bildelar-online.se och kika på vad jag skulle kunna behöva till min lilla Peugeot, för det är väl ingen som missat att denna familj bara kör pegot? 😉

Jag hade bara önskat att jag  ibland kunde lite mer om bilar! 😉 Tur jag har min Haynes gör-det-själv handbok som kan berätta för mig att jag varje år borde byta motorolja och filter så kanske ska börja där. 😉 Lite lustigt att jag måste läsa mig till det då det var precis vad sambo pratade om att han skulle fixa på sin bil. 😛