Redovisningstisdag!


moi - 1 (5)

God morgon underbara läsare!

Idag är en dag jag både fasar och ser fram emot! Skyr att redovisa värre än pesten, men samtidigt ska det bli helt underbart att lägga den första kursen bakom mig för denna terminen! 😀 Ska alldeles strax sätta mig och göra klart uppgiften så jag har något att redovisa. Jag vet kanske lite väl sista minuten, men den var mer tidskrävande än jag någonsin trodde var möjligt och ju mer jag gör desto snurrigare blir jag. Hur uppgiften ska lösas ändras lite hela tiden ju mer jag nystar i den. :S Tycker om raka besked och dem har det tyvärr varit få av i kursen så ska bli otroligt skönt att kunna lägga alltihopa bakom mig och hugga in på de andra kurserna istället! 😉

På tal om dem, fick godkänt på ännu en uppgift i kursen Internetpublicering och webbdesign, så nu har jag bara projektet kvar där! 😀 Det tänkte jag hugga tag i så fort jag är klar med denna redovisningsuppgift! 🙂 Känns som denna termin har varit lite (onödigt) krånglig men med riktigt bra slutresultat iaf! 😀

Men nu ska jag ladda med lite energi och vitaminer innan det är dags för ännu en dag socket-programmering! 😉 Och förhoppningsvis den sista på ett tag! 😉 Vi ses på andra sidan! 😛