Pigga upp med shoppingsöndag!


mini - 1 (1) mini - 2Inte lika pigg längre! 😛 

God morgon söndag!

Ligger här och myser i sängen sen kvart över sex då Mini tyckte var en bra idé att vakna! 😛

Igår var en sådär rolig dag, i kroppen kändes det som vi gjorde en miljon grejer, varenda muskel grät och magen var ännu ledsnare ibland suger det verkligen att vara gravid. Vi gjorde egentligen inte särskilt mycket, bytte däck på bilen(jag satt och tittade på när sambon bytte typ) sen åkte vi till Tomelilla och hämtade ut en babybox på apoteket hjärtat, vi hade tänkt åka in på Bo Ohlsson också men där var såååå mycket folk att vi ändrade oss! 😛 Babyboxen är supergullig men återkommer till den sen när jag gått igenom den bättre! 😉 Sen storhandlade vi lite, vilket betyder att vi glömde skriva inköpslista och glömde typ köpa hälften av allt vi hade behövt! 😛 . Efter det var hela eftermiddagen otroligt lugn men det hjälpte inte för fem öre, och på kvällen fick jag hemsk kramp i magen(förvärkar?) . 🙁

Håller alla tummar och tår att det bara var en engångsföreteelse och att jag kommer må bättre idag, för idag står det Malmö-tur på schemat, ska till H&M för förhoppningsvis lite fler kläder i min gravidgarderob och sen börjar mitt bodyshoplager sina så måste fylla på det också! 😉 Kommer säkert hittar något mer kul på vägen, antagligen något i väldigt liten storlek! 😉