Fredagspepp!


moi - 1 (3)

God morgon finisar! 🙂

Denna veckan har på något vis sprungit förbi, vet inte om det känns som jag fått gjort något vettigt alls.. Hmmm mindre trevlig känsla vill jag lova! Kanske nervärdera jag lätt vad jag åstadkommit, känns som jag alltid kunde gjort mer. Jag menar när man ser tillbaka finns det alltid saker man kunde gjort bättre, tid man kunde använt bättre, resultat som kunde blivit bättre. Men så borde man ju egentligen inte tänka, det är så otroligt lätt att vara efterklok men hur skulle man kunnat veta under tidens gång? Det finns ingen möjlighet, så lätt är det och inte blir man lyckligare av att gå och klanka ner på sig själv, bättre att vara stolt över vad man har lyckats med och se framåt istället, dessutom blir det mycket roligare och lättare att ta tag i saker om man inte går in med känslan av att man vet att man ändå inte kommer bli tillräckligt nöjd. 😛

Haha kanske lite flummigt men det är ju fredag idag, sista dagen på arbetsveckan och jag ska försöka plugga klart allt jag behöver ha klart denna veckan så jag slipper sitta i helgen, sen blir det ett pass på jobbet, skönt jag iaf har fått ihop några denna månaden… Så nu ska jag sluta flumma och komma igång!

Vill bara önska er alla en underbar fredag och så hoppas jag vi ses till fredagsmyset ikväll! 😀