Vecka 30


God morgon underbara läsare!

Det har nästan blivit som en supermysig tradition att blogga om nya graviditetsveckor från sängen efter en härlig sovmorgon på torsdagar! 🙂 Känns lite som jag får en nystart på veckan, utvilad och kan bocka av ännu en vecka i kalendern bara tio till som ska bokas av sen är det slut! Eller snarare sen börjar det på riktigt! 😀

Och dagen till ära kände jag för först gången hur lilla bönan hickade där inne, supermysigt och trevligt med lite omväxling till karatesparkarna. 😉

Tyckte dock inte veckans texter var så spännande så hoppar över dem denna veckan, det enda roliga var att sannolikheten är stor att bönan går över 1,5 kilosgränsen denna veckan, bara två kilo kvar om hon inte följer i mammas fotspår då är det nästan 3,5 kilo kvar. 😛  Men nu tröttnade vovvarna på sängmyset så nu är det väl dags att kravla sig upp och göra något vettigt av denna dag. 😉 Nu är det mindre än 2,5 månad kvar förresten. 🙂