Projekt vagga pågår! 2


paslakan-set - 1 paslakan-set - 2 paslakan-set - 3

God förmiddag alla underbara människor där ute! 🙂

Är fortfarande inne i sömnadskoman här, äntligen är första bäddsetet helt klart(eller ja, fundera på att göra en mindre kudde då jag tycker den nuvarande är lite stor, men samtidigt är den så himla mjuk att jag inte tror det kommer bli något problem…) och har bara själva påslakanet kvar till de andra setet! 🙂 Sen är det dags att gå över till själva vaggan, ska och köpa färg senare i em, lutar fortfarande åt vitt men har inte riktigt bestämt mig än, satt och lekte lite med färger i bildprogrammet och tyckte den blev otroligt snygg i en dovare/gråare ton också, vad tycker ni?;

gray-vagga - 1

Få se vad det blir när jag står i butiken, ibland hade det varit underbart med en karl som inte bara tycker allt är perfekt och låter en välja men samtidigt är det kanske bäst så iaf! 😉 Nu står jag och väger mellan att sy det sista påslakanet och plugga, behöver egentligen plugga men samtidigt hade det varit great att bli klar med påslakanet så jag kan packa ner symaskinen tills barnvagnen kommer hem så jag kan sy ett par set till den med, men det känns som det kanske bara är en dålig ursäkt för prokrastinering av mina studier! 😛


2 tankar om “Projekt vagga pågår!

Kommentarer är stängda.