Måndag…


lakan - 1God morgon raringar!

Då var man tillbaka på måndag igen och jag börjar denna dag med en hormonstorm och sprätta 3 meter sömn ungefär… Har lite drygt en tredjedel kvar, suck vad tråkigt det är! Men det är så det går när man syr på frihand utan varken mönster eller beskrivning ibland blir de helt enkelt katastrof-dåligt! Men bara att sprätta upp skiten och göra om, göra rätt(förhoppningsvis!), hoppas bara det blir rätt denna gången för egentligen känns det som jag gör något väldigt enkelt, otroligt krångligt.. 😛 Det är liksom lakan jag syr, kan det bli enklare, klippa ut och sy kanterna, klart! Men såklart måste jag krångla till det, så jag ville göra resårlakan, tänkte att det både blir säkrare och förhoppningsvis skönare för knodden att ligga på, men inte nog med att man måste sy resår runt hela kanten(vilket är vad jag håller på att sprätta upp nu då resåren blev alldeles för lös)utan man måste också sy in hören och bara det var ett litet projekt i sig! 😛

Men nu är jag äntligen klar med sprättningen så nu ska jag sätta mig och förhoppningsvis få klar lakanet innan jag blir knäpp! 😛 Tålamodet blir inte bättre av graviditetshormoner kan jag ju lova! 😛