Söndag 1


nopplis - 1Nopplis ligger redan och njuter av solen! 😉 

God morgon söndag!

Denna söndagen har börjat aktivt med städning av lägenheten! Det behövdes verkligen då Nopplis fäller så hundhårstravarna växer snabbt i hörnen, plus att vi hade fått massa spindelväv(:O) i taket i sovrummet! Ryggen uppskattade väl sådär att jag dammsugare från golv till tak men vad gör man liksom, det måste ju bort! 😛 Är verkligen så himla skönt att sitta i en fräsch lägenhet! 🙂 Men idag ska vi inte vara inomhus så himla mycket längre, är helt underbart väder ute så man måste ju passa på att komma ut och njuta, man vet ju aldrig imorgon är det kanske borta igen, det haglade ju liksom i förrgår så vädret har ju varit extremt växlande de senaste! 😛

Egentligen skulle jag vilja dra på mig inlinesen och åka ner till strandpromenaden för årets första mjukglass men sambon tycker inte det är någon bra idé att jag åker inlines med magen… Lite lustigt eftersom jag aldrig har ramlat, men samtidigt skulle jag göra det nu skulle jag ju alldeles säkert skrapa sönder både byxor och tröja så jag får ännu mindre att ha på mig! 😉 Så får se vad det blir men nu ska vi ut iaf, så ska dra på mig rejält med solskyddsfaktor, ska inte få pigmentfläckar det bara är så! 😉

Ha en underbar söndag! 😀


En tanke om “Söndag

  • Solbritt

    Härligt att få lägenheten riktigt städad, då njuter man verkligen när det är klart. Skönt att sonen inte tyckte att du skulle ta inlines, för har man inte ramlat innan så kanske du hade gjort det nu när du har en prinsessa i magen.
    Härligt att ni har njutit av det fina vädret efter allt jobb.
    Ha det bra kramar till er båda o vovvarna samt prinsessan

    Farmor/Solbritt

Kommentarer är stängda.