Att handla kläder…


God middag darlingar!

Denna dag kunde ha börjat bättre, eller ja början var riktigt mysig, vi drack kaffe i sängen, börjar bli lite av en helgtradition för oss och det är verkligen supermysigt, speciellt nu när jag typ sitter i schäslongen hela tiden för jag klarar inte av soffan får jag iaf lite gos och närhet med älsklingen! 😉 Men sen blev det en tur på stan, min jacka går snart inte länge att stänga plus att den har spruckit i sömmen och jag har länge varit ute efter en söt tunika/lång blus(och Kappahl hade 25% på allt idag så tänkte passa på).

Har alltid haft problem att köpa kläder, älskar nya kläder men har supersvårt att hitta något jag tycker sitter snyggt(beror antagligen mer på en taskig kroppsuppfattning än kläderna i sig, något jag måste jobba på) och nu är det såklart ännu värre, känns som allt jag tar på mig får mig att känna mig som en jäkla tunna! 🙁 Så blev att gå hem tomhänt, eller ja nästan, blev en ny söt body, en klänning och strumpor till lilla prinsessan(sååå mycket lättare att köpa kläder till henne, allt är bara sååå gulligt och billigt, jag menar en hel outfit för en hundrig, hur många kan få till det?! 😉 ).

vaggaobabyklader - 2

Men själv får jag snart gå med rumpan bar tror jag, har liksom bara en tröja, ett par hela och bekväma byxor(leggings), en t-shirt och ett par toppar, det är allt. Visst att det är kläder jag bara kan använda en kort tid men hallå liksom! 😛 Prinsessan som inte ens kan använda kläder än har mer kläder än mig! 😛

vaggaobabyklader - 1

Fick också med mig några meter spetsband hem så nu ska jag strunta i min växande mage och ta tag i lite sömnadsarbete till vaggan istället! Visst är den fin, och nu ska den bli ännu finare! Stay tuned! 🙂