Fredagsmys!


babyfilt - 1 (1)God kväll underbara fredag!

Hoppas ni alla där ute har en härlig fredagskväll! 🙂 Idag blev jag äntligen klar med min fina virkade filt! 😀 Är sååå himla nöjd och hoppas den lilla pinglan kommer gilla den när hon tittat ut! 🙂

Idag har pappsen varit här med vaggan och massa söta babygrejer, känns underbar att ha ännu en grej klar på min checklista! 😀 Imorgon ska jag börja inreda den, kommer nog få justera madrassen jag köpt till en del, men det räknade jag med! Sen ska jag börja sy lakan och påslakan, eller påslakan och påslakan tänkte satsa på gammal stil där man viker ett lakan över filten/täcket istället för att stoppa in den i, på så sett spelar det ingen roll vilket jag använder, mer flexibel på det sättet! 🙂 Plus att med en liten spetskant runt kanten på de nervikta tror jag det kommer bli superfint! 🙂

Funderar även på om jag ska måla om vaggan, den är jättefin som den är men hade en dröm om en vit vagga och jag tror det hade gett vårt ganska mörka sovrum ett välbehövt lyft! 🙂 Men ska sova på saken, typ nu! 😉 See U in the morning! 🙂