Vecka 29


 God morgon underbara läsare! 

Unghundskurs igårkväll igen, den var superrolig och mini var faktiskt jätteduktig i de flesta övningarna så det var också kul att se att hon utvecklas så snabbt, läxa till nästa vecka är att hon ska lära sig ligg. 🙂 

Utöver det spenderade jag större delen av gårdagen på Skatteverket(ganska kort tid då de inte kunde hjälpa oss alls) och hemma hos en vännina, fikade och snackade skit. 😉 Supermysigt och så fort jag får receptet, ska jag tipsa er om kakan hon bjöd på för den var fantastisk! 😀  

 A little bit of heaven! 

Idag har jag in i vecka 29 och iom det tredje trimestern(!!), det känns rätt stort och nu börjar upploppet närma sig, över 70% är klart och om 83 dagar är det dags(på ett ungefär, statistisken säger ju att knappt 4-5% av alla barn föds på BF, men vad ska jag annars räkna på?) ;). 

83 dagar känns faktiskt ganska lite, när jag såg den siffran blev jag först lite chockad, är det verkligen så lite tid kvar?! Knodden börjar bli stor nu, såhär stå det om henne i gravid appen; 

 

Hon växer fort nu, längtar så hon får lite mindre plats och inte kan få in såna fullträffar när hon sparkar runt där inne! 😉 Men ändå lite svårt att greppa att hon redan är hela 37 cm, snart fullvuxen ju, att något så stor skulle få plats in min lilla(enorma) mage känns otroligt! 

Men nu är det dags att sluta ligga och mysa i sängen, kissenöd alla deluxe tvingar upp mig! 😉 Idag ska babyfilten bli klar förresten så återkommer med resultatet lite senare. 🙂 Hoppas ni får en fortsatt underbar torsdag! 😀