Dags att kravla upp ur mitt hål!


moi - 1 (1)

God middag fina läsare!

Denna helgen har jag varit überdäckad, förkylningen låg och lurade större delen av vardagsveckan men var inte förrän jag var ledig i lördags som den bröt ut ordentlig och jag blev helt däckad, har typ bara legat i soffan hela helgen! 🙁 I lördags när det var helt fantastiskt väder sög det verkligen, men gårdagens pissväder gjorde de lite enklare, då ville man ändå inte gå ut! 😛

Men har inte varit helt sysslolös, har fått ihop nästan 30 virkade rutor(!!) egentligen var målet 30 rutor så då skulle jag snart varit klar, men la ut de rutor jag virkat och då tyckte jag filten blev så himla liten så la till en ruta åt varje håll, vilket leder till att det blir 12 extra rutor, lust vad många extra rutor det krävs bara för 10 cm till åt båda håll! Räknade ut att det inte skulle vara några problem att få garnet att räcka iaf men glömde bort att räkna med garnet som behövs för att sy ihop rutorna så det ska bli spännande att se om det kommer räcka eller inte! 😛 Så här kommer den bli ungefär fast med två rader till under den halv färdiga;babyfilt - 1

Men nu måste jag sätta mig med lite skattetrassel, det kan verkligen bli krångligt när man har jobbat på ett företag som blir uppköpt av ett annat om inte alla håller tungan rätt i mun, vilket tyvärr har hänt här! Fast först lunch, döhungrig och alldeles darrig, blodsockret sjunker verkligen snabbare under graviditeten! 😛 See u later!