Vecka 28


vecka28 - 1

God middag finisar!

Idag gick jag in i vecka 28, känns som hela livet går ut på milstolpar just nu, igår var det 3 månader kvar och idag är den vecka 28, haha men samtidigt trånar man ju och längtar efter att dagarna ska ta slut så man kan få se sitt lilla underverk för första gången! 😀 Och om en vecka blir det en ännu roligare målstolpe, då går jag in i tredje och sista tremestern! 🙂 Då känns det verkligen som man är på upploppet! Och inte blir det ju sämre av att ju längre tiden går dessutom härligare väder blir det dessutom! 🙂

mini - 1Men nu ska jag sluta tjöta om milstolpar, igår gjorde vi något helt obabyrelaterat, vi var på unghundskurs med Mini(Bambi, men använder aldrig Bambi längre), blev att köra direkt från jobbet och dit, så var både rätt stressad och helt slut men det blev rätt bra iaf! 🙂 Mini var ju såklart helt uppe i varv och ville hälsa på allt och alla, men det märktes inte så mycket för alla andra var minst lite uppspelta och de flesta var dessutom mycket större(alltså storleksmässigt) så jämfört med dem var Mini rätt duktig trots att hon var nästyngst! 🙂 Kursen verkar dessutom bli riktigt spännande, vi fick med oss verktyg för att få hundarna att sluta dra och för att inte bli helt galna när de ser andra hundar, så de ska vi träna massor på denna veckan! 🙂

Men nu fick jag ett sms att mina garner finns på Ica så nu ska jag kila dit! 😀 See u later och då kommer även en bild på magen! 🙂