Sommarshopping på Esprit 1


esprit

 

outfit 1, Klänning, skor, outfit 2, tröja, jeans, outfit 3, klänning, pumps, outfit 4, klänning, outfit 5, topp, kofta, jeans.

God morgon finisar!

Efter att två av mina byxpar från H&M’s mamma-avdelning spruckit, på ganska omöjliga att laga-ställen, och de tredje paret har redan börjar bli slitna ut på knäna(förstår inte hur de kan blivit slitna där då jag knappt kommer ner på knä längre 😛 ) började jag se mig om för lite mer hållbara kläder. När jag hittade och upptäckte att esprit har en mamma-avdelning, dessutom en rätt stor en, kan jag ju säga att lyckan var total! 🙂

Ovan ser ni min önskelista inför vår och sommarsäsongen, satsade på en blandning av underbara ljusa pasteller och slimmande mörka toner(i min favorit färg, mörkblå). Tänkte jeans och en mysig kofta på dagar när det är lite kyligare och härliga kvällar och luftiga, svala klänningar på de riktigt varma dagarna. Dessutom är många av plaggen amnings-anpassade så kommer kunna ha dem efter prinsessan kommit till världen också! 🙂

Med tanke på hur kort tid billiga kläder faktiskt håller tror jag inte det blir så mycket dyrare att köpa lite dyrare kläder som förhoppningsvis håller längre. Dessutom känns det som det finns lite mer baktanke i plaggen, tex förutom att de flesta topparna och klänningarna är amnings-anpassade så har också alla jeans hylsor, jag vet det låter trivialt men det är verkligen inte alla mamma-jeans som har hylsor. Och det är otroligt frustrerande att behöva dra upp byxorna heeela tiden, häng blir verkligen extra snyggt när översta biten är en mudd! 😛 Och när kvaliteten är så låg som den är i mina H&M-byxor är man nervös varje gång att man ska dra sönder dem! :O

Vilken outfit tycker ni är snyggast? Tror den femte är min! 🙂


En tanke om “Sommarshopping på Esprit

Kommentarer är stängda.