Uppgift inlämnad!


sovande-kattunge

God morgon världen!

Nu är jag så trött att inte ens ett badkar med kaffe hade kunnat hjälpa, får nog snarare bli en liten powernap på ett par timmar eller så lite senare! 😉 Lite lustigt vad man förändrar synsätt när man är gravid, innan hade jag bara hinkar i mig kaffe och ginseng och struntat i att jag fått 5-5,5 timmes sömn i natt men nu får jag ju för det första inte dricka ginseng och har begränsningar på kaffe vilket gör det till en omöjlighet. Men dessutom lockar det mycket mer att gå och sova en sväng till! 😉

Anledningen till att jag inte fick så många timmars sömn i natt var att jag failade totalt på inlämningsuppgiften igår, skrev diskussioner på fel fråga till fel artikel och upptäckte inte mitt misstag förrän igår kväll och var då tvungen att börja om nästan helt från början så satt och slet större delen av natten! :O Eftersom uppgiften hade inlämningstid senast kl 8 idag fanns det liksom inte så mycket mer att göra om jag inte ville lämna in den för sent vilket jag absolut inte ville!

Men nu är den inlämnad och klar, hoppas läraren inte tyckte jag flummade ur för mycket där runt ett snåret! 😉 Nu är det dags att kasta mig över frukost! 😉 See u later guys hoppas ni får en great start på vecka efter all ledighet! 😀