Två av sex… 2


Fick ett sms från Lindex, mitt paket hade kommer fram till Lindex! De måste de har en eloge för, leveranserna är otroligt snabba, visst denna gången gjorde påsk den lite försenad men de kan de ju inte hjälpa! 😉

Tyvärr var de inte mycket som föll mig i smaken, förutom t-shirten som jag visste att jag skulle älska och leggingsen som var långt över förväntan, de kommer lätt hålla bättre än de från H&M. Men förutom det var resten av kläderna antingen för stora, för konstiga eller helt enkelt fel på alla sätt och vis.. 🙁 Inte direkt en bra beställning när jag bara behåller 1/3 del av kläderna! Men inget att hänga läpp över, bara att skicka tillbaka och har redan hittat annat jag tänker byta det mot;

blommig monstrad

 

Söta eller hur? 🙂 Nu måste jag kika till jobbet! See u later guys! 🙂


2 tankar om “Två av sex…

 • Solbritt

  Kläderna på bilden är verkligen fina. Bra att du kan byta ut det som inte passade
  Ha det bra
  Solbritt

  • Emily Inläggsförfattare

   Ja visst var det! Ska ner i morgon och se om de är lika fina på! 🙂
   Detsamma! 🙂

Kommentarer är stängda.