Tillbaka till verkligheten!


moi - 1Time to get serious! 😉 

God middag mina underbara läsare!

Sista dagen på ledigheten, eller iaf för älsklingen själv måste jag tillbaka till verkligheten redan idag, har en skoluppgift som ska vara klar i morgonbitti så bara att sätta igång! 😉 Fast idag känns det inte så farligt för vädret är ändå supertråkigt så känns bra att ha en ursäkt till att sitta inne! 😉 Men det finns små förhoppningar om att det kanske ska bli finare framåt eftermiddagen/kvällen så nu ska jag sätta igång direkt så blir det kanske tid över till en mysig kvällstur ikväll! 🙂

Förresten någon där ute som vet om det går bra att åka inlines med bulan? Är så sjukt sugen på att ta en sväng på strandpromenaden, men vet inte om jag borde(?!). 😉 See u later love, hoppas ni njuter ordentligt av ledigheten. 🙂