Pigmentfläckar 6


hat kepsSå här tänker jag se ut i sommar! 

God middag underbara läsare! 🙂

Idag är vädret heeeelt underbart, solen har visserligen skinit i flera dagar men idag är det också vindstilla(inte blåser storm som de gjort de andra dagarna) så kommer bli riktigt varmt och mysigt! 🙂 Så inomhus kommer inte vara ett option i eftermiddag, redan planerat både strandpromenad och lite tränings aktiviteter! 🙂

Men efter att ha pratat med en tjej som redan nu börjat få pigmentfläckar i ansiktet, blev jag orolig, vill verkligen inte ha mer skit i ansiktet än jag redan har(finnar och dylikt har jag så de räcker och blir över!) så snabbt som attan spanade jag in på bodyshops hemsida för att hitta en dagkräm med spf, och den jag hittade som hade högst spf(30) var såklart slut och känns lite väl långt att åka in till Malmö bara för en dagkräm, som kanske dessutom är slut där inne med. Ska ner på Åhlens senare och se om jag har mer tur där, men det känns som en rätt liten chans.

Till sommaren tänkte jag satsa på en rejäl hat eller keps i stil med ovan, men det känns lite för tidigt för det nu, speciellt som jag ofta fortfarande vill ha min mössa för att de är så kallt! 😛 Så fram tills jag får tag i bättre grejer kör jag på ett rejält lager Moisture Foundation SPF15 från bodyshop, som iaf innehåller lite spf plus att med ett rejält lager ger det ju även lite barriärskydd, även om jag kommer se lite väl spacklad ut! 😉


6 tankar om “Pigmentfläckar

 • Evelina

  Måste tipsa om PTRs solskydd för ansiktet som finns i puderformat. Spf 45! Perfekt att ha i väskan och fylla på under dagen.

   • Evelina

    Det ska vara genomskinligt.
    Annars kan jag slå ett slag för skincity.se som hjälper dig att hitta en produkt som är bäst för dig.

    • Emily Inläggsförfattare

     Okej, så du har inte provat den själv?
     Ska kolla in det. 🙂

     • Evelina

      Var förra sommaren, så ärligt talat minns jag inte. Skincity hjälper dig hitta gravidanpassade produkter om du säger till dom. 🙂

Kommentarer är stängda.