Babynesten 2


 

 

Glad påsk på er alla där ute! Hoppas ni har en super fin påskafton! 

Själv är jag på väg till mor på påskmiddag, det ska bli supertrevligt! 🙂 

Har spenderat nästan hela dagen på babynesten, den var verkligen tidskrävande, trodde verkligen inte de skulle ta så lång tid! Följde beskrivningen härifrån och den får det att låta sååå simpelt, men det är en hel del jobb! 😛 Fuskade till och med på slutet när man skulle sy två sömmar för hand, jag tog dem på maskinen, de syns ändå knappt. 🙂 

 Edit   

 

Men nu är jag iaf supernöjd, blev så himla söt med de tyget och ett sidenband istället för kantbandet, inte superbra i hållbarhetssynpunkt då sidenbandet gärna går sönder i ändarna men lite trixande och extra söm så ska de nog hålla iaf. 🙂 vad tycker ni blev den fin? 🙂 

De tyget betyder nog lite extra för mig då jag kommer ihåg de gänget från min barndom, har fortfarande kvar två små figurer och i hade dem som bård i de första barnrummet jag kommer ihåg. Tycker de är så himla goa. 🙂 


2 tankar om “Babynesten

 • Solbritt

  Det blev jättefint det du har sytt. Vilken energi du har o du är så duktig.
  Hoppas ni har haft en trevligt dag hos din mamma o god middag
  Fortsatt Glad Påsk på er

  Solbritt

  • Emily Inläggsförfattare

   Tack så mycket! 😀 Hihi energi vet jag inte, snarare ren illvilja! 😉
   Absolut det var supermysigt! 🙂
   Detsamma! 🙂

Kommentarer är stängda.