Foglossningar suger…


God förmiddag finisar! 

Hoppas eran morgon börjat bättre än min, ligger här i soffan och vrider och vänder på mig för att försöka hitta en bekväm ställning där ryggen inte plågar livet ur mig. Den hemska paradoxen är att varje gång jag vänder på mig måste jag ta i med högerbenet vilket får de att hugga rejält i ljumsken som också plågar mig, så det är en vågskål vilket som är mest uthärdligt. XP 

Fast nu gnäller jag, min morgon började faktiskt ganska mysigt, har morgonstalltjänst över helgen så min dag började med att ge hästarna frukost och göra dem iordning för utgång. Det är ganska rogivande och trevligt att pyssla i stallet så tidigt på mornarna, längtar tills jag har mitt egna lilla stall som jag bara kan knalla ut till och mysa och pyssla när som helst. 🙂 

Nu ska jag hoppa i duschen, hoppas de varma vattnet hjälper lite mot min rygg, önskade att jag hade stått ut med att bada men får då andnöd och eftersom prinsessan redan begränsar min andning lite vill jag behålla den andningsförmåga jag har. 😛 Sen får vi se vad som händer under dagen, men ni får ha en underbar långfredag så hörs vi senare! 🙂