Förlossningstankar 8


one-born

God morgon världen!

Sitter och tittar på Livet på BB med skräckblandad förtjusning, kan inte vänta på att lilla knodden ska titta ut men samtidigt ser förlossningarna rätt hemska ut! :O Inte just i smärtsynpunkt, förstår ju att de kommer göra ont(någon som missat att det gör ont att föda?!) men många av mammorna ser ute att vara helt borta, som att de inte kan greppa världen runt om kring sig överhuvudtaget! Det tycker jag ser rätt obehagligt ut, att smärtan är så överväldigande att de inte ens verkar vara vid medvetande det är vad som skrämmer mig! Men det är säkert bara för att jag är ett sånt jäkla kontrollfreak, vill alltid ha stenkoll på allt runt omkring mig! 😛

Men sen förvånads jag av hur många det är som ger upp och säger att det inte kan göra det, hur kan man liksom säga så?! Bebisen måste ju ut hur jobbigt/smärtsamt de än må vara, så vad är det som gör att så många vill ge upp? Men jag är så målfokuserad att jag kan inte se att ge upp ens finns med på kartan! 😛 Får väl se hur det blir om 14 veckor när prinsessan bestämmer sig för att titta ut! 🙂


8 tankar om “Förlossningstankar

 • Anna

  Haha nä;) kanske e samma men hann aldrig få. Ser att de nästan såg ut som lite skrämselpropaganda men verkligen inte så jag menade. Tycker de hade vart ascoolt att själv ha tankar före o efter förlossning, skrev dock aldrig innan o nu minns ja ej så får trösta mig med dina;) Såg att de blidde en tjej btw, grattis!!

  • Emily Inläggsförfattare

   Haha tänkte faktiskt undvika den iaf då jag läst att det kan dra ut på förloppet, hellre mer ont kortare stund än lite mindre ont under längre tid! Men får väl se hur jag känner när jag väl är där, är flexibel! 😉 Haha nejdå såg de inte alls som skrämselpropaganda, tror absolut man har väldigt olika åsikter före och efter! Kul att jag kan stå till tjänst. :)Tack så mycket, det är väl passande, då kan vi ordna en trolovning när hon kommit till världen! 😛

 • Anna

  Du måste göra ett inlägg till om detta när bebis e född o berätta om du förstod sen på förlossningen varför människor vill strunta i att föda och gå hem;) iaf om du inte får epidural, vet inte hur det är med.

  • Emily Inläggsförfattare

   Haha absolut ska försöka komma ihåg det, ska försöka undvika epidural då i forskningssyfte. 😉

Kommentarer är stängda.