Lindex Rea! 2


LindexCollage

Fick en väldigt glad överraskning när jag loggade in på kursen jag läser i Kristianstad och fick se att jag blivit godkänd på min projektplan, det kändes jätteskönt! 😀 Läraren hade några små kommentarer på den men överlag tyckte hon den var riktigt bra, precis så jag vill ha det! 🙂 Hatar när lärarna bara sätter godkänt utan någon feedback alls, allt kan alltid bli lite bättre, och då känns det bara som de knappt har rättat den alls! 🙁

Så för att fira shoppade jag loss på Lindex mamma-rea! 😀 De hade massa fint och fick dessutom 10% extra student-rabatt så kändes verkligen som jag gjorde ett par riktiga fynd! 😀 Musse-t-shirten tror jag kommer bli en enorm favorit, är redan helt kär i den! 😀


2 tankar om “Lindex Rea!

 • Solbritt

  Grattis till provet. Fina mammakläder o även babykläderna. Byrån blev jättefin. Vad duktiga ni är båda två.
  Ha nu en riktigt skön o trevlig Påsk

  Solbritt

  • Emily Inläggsförfattare

   Tack! 🙂 Ja det blev en del fint! 🙂 Tackar ska hälsa Pierre det. 🙂
   Detsamma! 🙂

Kommentarer är stängda.