Första babykläderna!


DSC_0602 (1)

God morgon kära läsare!

Efter att vi varit på ultraljudet i vecka 17(helt otroligt att det snart är 10 veckor sen!!) blev det såklart ett besök på Kappahl för att fira att allt såg bra ut där inne, även om den lilla busungen inte alls ville visa upp sig! 😉 Hon låg med rumpan i vädret hela ultraljudet trots upprepade försökt att vända på henne! 😛 Besöket på Kappahl resulterade i världens sötaste body med matchande mössa och hakklapp och en übersöt klänning(får hoppas de inte hade fel på ultraljudet för då kommer det bli en väldigt tjejigt klädd pojke! 😉 ). Detta kommer bli kläderna som får följa med i bb-väskan. 🙂

Nu har jag massor med pluggande att ta tag i, idag och imorgon kommer det vara fullrulle, men sen är jag förhoppningsvis klar med en av mina kurser för denna terminen så det känns otroligt bra och peppande! 🙂 See u later!