Härlig promenad och bollkastning!


DSC_0821 DSC_0852 DSC_0857 DSC_0882 DSC_0896

God eftermiddag fina läsare!

Hur är det med er alla där ute? 🙂 Ni är många fler än vanligt vilket jag tycker är superroligt! 😀 Själv har jag haft en helt underbar lördag, först var vi ute på en långpromenad med hundarna, Bambi behövde det verkligen, hon var helt tokig sprang runt som en galning. Vi hade med hennes favorit-tennisboll som hon sprang efter typ en miljon gånger, hon tröttnar aldrig på den! :p

Sen åkte vi vidare till Tomelilla, fick beställt barnvagnen, kommer bli såååå himla bra, är så nöjd med vårt köp!! 😀 Som avslutning hämtade vi upp en köttlåda som vi köpt från mamma, känns de absolut bästa sättet att äta kött på, närproducerat, inga långa transporter till något, vet precis hur de vuxit upp(får gå på superfint grönbete hela somrarna tex), inga tillsatser eller antibiotika plus att det är fantastiskt gott kött! 🙂 Önskade verkligen att man kunde säga så om allt kött. Så nu är frysen välfylld! 🙂

Fick också träffa Bixie, Bambis kullsyster, var evigheter sen sist och hon har blivit sååå stor!! Precis lika galen så vårt lilla monster bara mycket större(!!) och biffigare, syns vem som bor på en gård och vem som bor i lägenhet! 😉

Nu funderar jag på om jag ska ta tag i mitt byråprojekt eller om jag ska organisera min externa hårddisk, har en miljon dubbletter på den och nu börjar den bli full och jag måste tömma mitt minneskort så är egentligen ett måste, bara såååå tråkigt! 😛