Barnvagns-tankar


tv Edge, th Super Nitro. 

 God morgon kära läsare! 

Ligger här och myser i sängen med älsklingen och vovvarna, älskar verkligen mysiga lördagsmornar! 🙂 Om ett par timmar ska vi åka till Tomelilla och fixa de sista frågetecknen och beställa en barnvagn. 🙂

Fastnade ganska tidigt för emmaljunga-vagnar, ska inte säga varför, men de kändes bäst helt enkelt, tog längre tid innan jag kunde bestämma mig för modell. Var ganska länge inne på en City Cross, men fastnade sen för Super Nitro, gillar de stora svängbara hjulen fram! 🙂 Tror de kommer passa oss perfekt som både vill köra i stan och på landet när vi är ute med hundarna! 🙂 Sen dog jag nästan när jag såg färgen Petrol, lätt den absolut snyggaste färgen jag någonsin sett på en barnvagn, så den färgen är absolut.

Det enda negativa med vagnen är att den är stor, så vi var i Tomelilla förrförra helgen för att testa om den skulle gå in i sambons bil, det gjorde den inte(men den går in i min så det går att lösa) men vi upptäckte också en helt annan sak, att de finns två olika handtag ett med skumgummi(tror jag det är) överdrag som är mjukt och skönt och ett med plast överdrag som är jätteobekvämt och oskönt att hålla i! 🙁 Självklart är det plasthandtaget till Petrol Super Nitro- vagnen. 🙁

chrome:lether

Tror inte man kan få byta chassi eller handtag, ska fråga om det men var också tvungen att utforska andra möjligheter och den enda vagnen som man kan välja både det chassit jag vill ha och färgen jag vill ha är Edge Duo Combi-vagnen så tror det lutar åt den, men kan inte hitta en enda bild på sittdelen, vilket är lite jobbigt för jag känner inte att jag kan köpa en så dyr vagn utan att ha sett alla delarna! Det enda jag dock inte är helt nöjd med är tanke på att både sittdel och liggdel ska dela på samma sufflett, men samtidigt har vi inte mycket plats här hemma så hade kanske varit bra med lite mindre grejer! 😉