Min nya garderob! 2


jeans

bbtroja troja

Mina tre i top favoriter från H&M´s mammaavdelning. 🙂 

God middag raringar!

Man skulle ju kunna säga att min garderob inte var direkt gravidanpassad, skinnyjeans blir väldigt snabbt too skinny och tröjor blir av någon anledning väldigt snabbt för korta! 😛 Vet inte riktigt vad som hände där! 😉 Så sen början på året har jag typ fått packa undan hela min garderob och köpt en massa  nya kläder, det är med mixade känslor, visst är det underbart att få gå loss och shoppa en massa nya grejer för för en gångs skull utan att få dåligt samvete för jag behöver dem verkligen om jag inte vill gå med rumpan bar! 😉 Men samtidigt är det sorgligt och ett otroligt slöseri med pengar att köpa en massa kläder jag bara kommer kunna använda en kort stund. 😛 Men men det kan inte hjälpas! 🙂

Dock är utbudet på graviditetskläder inte bra, verkligen inte bra! Få butiker ha något utbud alls och de få som har är antingen nätbaserade eller så ha de bara sortimentet online, hm är typ enda undantaget och det är knappt ett undantag, det är lite kläder inslängt i ett hörn! Precis vad man önskar sig mest när man känner sig fet och osmidig! Så efter två hemska besök gav jag upp helt och beställer nu bara på nätet, vilket är sådär när man växer åt alla håll och kanter och lite osäker på vilken storlek man har nu… Har lett till ett par ganska värdelösa köp i för liten storlek, men förhoppningsvis kan jag ha dem efteråt när jag krymper igen, en stund iaf! 🙂


2 tankar om “Min nya garderob!

  • Solbritt

    Det är snygga kläder, men tråkigt att det ska vara så dåligt utbud på det.
    Ha det bra’
    Kram
    Solbritt

Kommentarer är stängda.