Time for big news! 5


God sen kväll alla nattugglor där ute! 😉

Detta är något jag både fasat för och velat berätta för er så himla länge nu, vet inte alls vad jag borde säga, men kan ju iaf berätta anledningen till att det har dröjt är för att jag ville vänta så länge som möjligt med att berätta det på jobbet, trodde dock inte att jag skulle kunna vänta så här länge då jag tycker det har synts i en halv evighet nu men jobbjackan har varit grym på att bevara min hemlighet! 😉

IMG_5441 IMG_5443

Till sommaren väntar jag och min fina karl tillökning, i juli närmare bestämt! 😀 Vi ser otroligt mycket fram emot detta och som ni säkert förstår är detta anledningen till att bloggen kommer få ett helt nytt utseende och inriktning! Hoppas såklart att ni kommer uppskatta förändringen, och även om jag kommer bli mamma är jag fortfarande jag, så en helt ny blogg kommer det ju såklart inte bli, mycket kommer vara precis som det brukar men med ett extra tillskott av gravid- och blivande mammatankar! 🙂 Ser verkligen fram emot att kunna vara sååå mycket öppnare på bloggen och slippa allt hemlighetsmakeri! 🙂

Mer detaljer och ändringar på bloggen kommer imorgon! Sov gott! 🙂


5 tankar om “Time for big news!

Kommentarer är stängda.