Colour Crush Nail Varnish – en besvikelse


 

 

God kväll underbara läsare! 

Idag blev det en jobbedag, det var en trevlig omväxling! 😉 Och det löste också ett problem så nu kan jag äntligen säga att imorgon händer det riktigt spännande grejer här på bloggen!! 😀 Äntligen är allt jag kan säga! 😉 Men det är imorgon det! 😉 

Idag däremot ska jag ge en recension om Bodyshops nya nagellack, Colour Crush Naiv Varnish! Efter tentan i lördags åkte jag förbi Kristianstad och passade då på att ta en sväng inom BodyShop som kompensation! 😉 De var otroligt trevliga där inne, var nog faktiskt den bästa BodyShopen jag varit på i Sverige! 😀 Hjälpte till med allt, både att hjälpa mig med en check som fastnat i systemet och att bära mina grejer medans jag stod och valde mellan nagellacksfärger(som hon också hjälpte mig att välja! 😛 ), helt enkelt underbar personal! 🙂

Jag valde två nagellack ett genomskinligt som top och base och ett härligt persikofärgat som hette Peach Babe, färgen är helt rätt och helt underbar. Men tyvärr är det också de enda positiva jag har att säga om lacken, fick prova tre gånger innan det ens blev snyggt, första gången med base, två lager färg(för ett blev de alldeles randiga av) och ett toplager, de såg förjäkligt ut, tjock och kletigt och gick typ att torka bort hälften med papper för de torkade aldrig. Andra gången satsade jag på utan base och försökte måla så tunt som möjligt, men de blev ändå kladdigt och torkade inte ordentligt, så tredje gången blev det ett lite tjockare lager färg, så jag slapp ränderna, och toplack, bättre men höll inte ens en dag utan att börja krackelera i kanten på över hälften av naglarna. Så usel kvalité men underbar färg, kommer nog använda de färgade på tårna, brukar hålla bättre där och satsa på OPI på fingrarna istället. 

Det var allt för ikväll, god natt.