Då var det över!


IMG_5754

God morgon underbara läsare!

Blev lite tyst här inne ett par dagar, i fredags var jag så inne i tentapluggandet att jag helt enkelt aldrig kom upp till ytan så länge att jag hann! 😛 Och igår var jag helt slut när jag kom hem så sov typ bort hela eftermiddagen! :S Haha men det är skönt att det är över, tror till och med att tentan kan ha blivit helt okej, hoppas på det iaf, den borde blivit godkänd iaf för det kändes som jag nästan visste vad jag höll på med! 😉 Men vill inte säga för mycket för då missade jag väl med en poäng så jag måste göra den 5 timmar långa resan igen! 😛

Men idag känner jag mig som en ny människa, skönt att komma ur pluggbubblan för en stund och tänka på annat! 🙂 Idag ska jag börja med ett projekt som jag fick grejerna till redan förra veckan men inte hunnit sätta igång med än pga allt pluggande! 🙂 Det är byrån i hallen som ska få ett nytt utseende, hade egentligen tänkt slänga ut den då jag hade tankar på att en annan möbel skulle ta dennes plats men den var för stor så då kom vi fram till att det både var bättre för ekonomin och miljön att ”renovera” den istället för att kasta den! 🙂

Så med en uppsättning sandpapper, lite lim, en färgburk och 12 helt fantastiska knoppar som jag fick från Nillas Handelsbod(Om ni själva vill köpa några fina knoppar där har jag ett erbjudande till alla mina bloggläsare på 15% rabatt, återkommer med koden lite senare! 🙂 ). Nu ska jag bara stoppa i mig lite frukost innan det är dags att sätta igång! 🙂 Före och efter-bild kommer upp när jag är klar! 😀

Hoppas ni får en härlig söndag! 🙂