Jag vill ha!!


God middag fina läsare!

Än så länge har jag jobbat genom 2,5 föreläsning, ska nu ta en paus och åka och hämta ut paket, gå en sväng med hundarna och köpa några ingredienser till en kaka jag ska baka till min när min vännina kommer i em. 🙂

Men till dagens topic, nu är det bara 6 dagar kvar tills Apple Watch kommer ut, tyvärr inte i Sverige men man kan ju sitta på apples amerikanska hemsida och dregla över dem! Kan inte hitta att det finns något datum än för Sverige men så fort de kommer ska jag ha en! Vet mycket väl att jag är utsatt för en fantastisk marknadsföring och att Apple Watchen inte uppfyller något behov jag har idag, men jag kan inte låta bli att behöva en iaf! 😉

Har redan bestämt vilken jag skulle vilja ha(innan jag såg prislappen), vilken jag antagligen kommer köpa och vilken jag skulle köpt om jag var rik som ett troll! 😉 Apple Watchen finns i tre olika modeller, Apple Watch, Apple Watch Sport och Apple Watch Edition, jag har valt en ur varje modell. I modellen Apple Watch som är den jag egentligen skulle vilja ha är denna;

villHellreHa

38mm Stainless Steel Case with Midnight Blue Modern Buckle.

Hur läcker är den inte?! Men prislappen ligger på $749, mer än jag la för min telefon… Den jag antagligen kommer köpa är snarare av Apple Watch Sport  modell, denna;

antagligen

38mm Silver Aluminum Case with Pink Sport Band.  

Gillar att bandet kan matchas med färgtemat i klockan! 🙂 Den är även läcker i blå, här är priset lite roligare, $349, men vet inte riktigt vad skillnaden är utom layouten så det måste jag kolla upp innan jag kan göra en val! 😉

Och om jag hade fått drömma på ordentligt hade det blivit denna ur Edition-serien;

OmManFickDream

38mm 18-Karat Rose Gold Case with Rose Gray Modern Buckle.

Här ligger prislappen på $17,000, lite utanför min prisklass men helt klart den vackraste klockan av dem alla! 😀