Det sjuder under ytan!! 1


IMG_5753God morgon underbara läsare där ute!

Hoppas ni haft en bra start på veckan, själv är jag inne i ett förläsningstöcken, känns som det är det enda jag gör just nu, fast egentligen gör jag en väldig massa annat också! Speciellt med bloggen är det väldigt mycket aktivitet, men än så länge under ytan så tyvärr inget som märks för er, men snart så! 😀 Ser så otroligt mycket fram emot det att jag redan skrivit flera inlägg som jag bara längtar efter att få publicera, så lovar att det kommer bli en väldigt rolig vår! 😀

Idag ska vi bort på släktmiddag, hade hoppats att klädpaketet jag beställde i lördags skulle hinna fram, men trots otroligt mycket krångel bara för att de ska gå så fort som möjligt att få paketet(min beställning blev dubblerad av någon anledning och det går absolut inte att stoppa den ena ordern utan jag måste returnera de ena paketet när jag väl fått dem och enda anledningen jag får är för att det ska gå så fort som möjligt för mig att få min beställning) är det fortfarande inte ens skickat än och ska komma fram tidigast på torsdag! Inte speciellt snabbt om du frågar mig, många andra som går mycket fortare och som man kan annullera beställningar hos om något blir fel. Himla synd när man får ett så tråkigt intryck av ett företag, speciellt som de handhåller många av mina favorit märken…

Iaf det leder till att jag nu saknar att ha något på mig ikväll när vi ska iväg så ska försöka klämma in en stund mellan föreläsningarna och sticka ner på stan och köpa en söt vårig blus, har spanat in ett par online som jag hoppas finns i butik på stan! 🙂 Det är mitt favoritsätt att shoppa, kolla in utbudet online och sen bara kila ner och köpa exakt de jag hade tänkt, då slipper man både frakt och väntan! 😀

Dags att dra mig tillbaka in i föreläsningstöcknet! 😉


En tanke om “Det sjuder under ytan!!

Kommentarer är stängda.