Mys och föreläsningslördag! 4


IMG_5702God eftermiddag underbara läsare där ute! Hoppas ni har en helt underbar lördag! 🙂

Min har förutom två litet missöde när jag tappade bort mitt pannband och min klädbeställning blev på något vis dubblad, varit helt fantastisk. Älsklingen tyckte 6:15 var en alldeles lagom tid att gå upp, tokstolle, men det är faktiskt rätt gött att komma upp, och när man går upp så tidigt har man all tid i världen att ligga och mys och dricka kaffe i sängen i en timme eller två! 😀 Enligt mig finns det inget bättre sätt att starta dagen på! 🙂

Efter frukost och en lång härlig tur med hundarna i skogen åkte vi på utflykt, till Tomelilla på möbel-rea, fanns mycket fint, dock inte så mycket rea som jag trodde det skulle vara men vi fick mycket att tänka på och en del svara på våra frågor. 🙂 Sen har eftermiddagen varit ett enda töcken av föreläsningar och Sex and the city, bra motivation för att hålla tågan uppe så jag kommer igenom alla föreläsningar och skönt att ha kommit en bit på vägen! 🙂

Men nu blir det att mysa ner mig i soffan och kika på mello, har inte sett en enda kvaltävling men finalen är ändå en tradition man måste kika på! 🙂 Vem tror ni vinner i år? Själv har jag ingen aning, men är väl tvungen att hålla på skånepågen! 😉


4 tankar om “Mys och föreläsningslördag!

 • Solbritt

  Vilken härlig lördag ni har haft. Men att Pierre är så morgonpigg är inte dåligt. Men morgonstund har guld i mun. Hoppas Nopplis är bättre. Ha en bra söndag o njut av ledigheten. Hoppas att allt ordnar sig för dig Emily
  Kram till er båda

  • Emily Inläggsförfattare

   Ja den var underbar. 🙂 Haha jo absolut men att få sovmorgon någon gång i bland är inte heller helt fel. 😉 Jodå mycket bättre, fortfarande lite hostig men mycket piggare. Det var den! 🙂
   kram

   • Solbritt

    Nu har jag lärt mig att läsa dina svar på bloggen. Visst är det skönt med sovmorgon ibland, passa på o ta det ibland, även Pierre.’
    Ha en bra dag var rädda om er

Kommentarer är stängda.