Sucky week!


stay-strong-weekend-is-coming-soon-pictures-baby-meme_thumb

God förmiddag love!

Bara en dag kvar så är det äntligen fredag igen, ska bli så himla skönt att lägga denna vecka bakom mig för den har verkligen bara varit fylld med besvikelser, och det verkar inte som det kommer lösa sig med kursen heller, någon där ute som vet om man kan anmäla en kurs för att ha missvisande information som gör den otroligt svår att genomföra? Och vart i så fall?

Önskade iaf att jag kunde få lite svar från lärare och examinator så jag visste hur jag skulle planera resten av kursen, är liksom inte så långt kvar. Men just nu är det väldigt tyst från alla håll vilket gör mig ännu mer frustrerad, man tycker ju att en fråga som, ska distansstudenter också redovisa på plats på skolan, inte borde vara så svår att svara på? Detta måste ju ha kommit upp när man skapade kursen, eller?

Haha nu ska jag sluta tjat om den dryga kursen, tänkte pigga upp mig med min favorit exfoliering och ansiktsmask(både från BodyShops Aloe-serie) innan jag forsätter med plugget med förhoppningsvis en hint bättre humör. 😉