Skolan ska verkligen krångla till det ibland…


DSC_0767God förmiddag underbara läsare där ute!

Mina skoltrubbel känns som de håller på att kväva mig lite just nu, ingenting går som jag vill med  min tentaanmälan och när jag försöker titta på föreläsningar är det übersvårt att höra vad den ena läraren säger trots att jag har på högsta volym på datorn så hoppar till typ varje gång jag får en notis från fb! Dessutom fick jag nyligen reda på att jag antagligen måste åka till skolan även för att redovisa en uppgift också, lite lustigt när kursen inte ska ha en enda träff vare sig obligatorisk eller frivillig! Lite missvisande när det dessutom ordagrant står, all undervisning och examination sker på distans.

Hade inte direkt räknat med att jag måste lägga antingen 2,5 timme i bilen eller 3,5 timme med tre byten kommunalt per resväg minst två gånger, jag menar tänk om jag skulle misslyckas på tentan?! Då är vi uppe i över 15 timmar minst! 🙁

Usch försöker att inte dras ner i sörjan och bara försöka lösa det så gott det går, är ju liksom inget som går att göra något åt, bara göra djupare efterforskningar inför nästa kurs, om det som står på kursinfon verkligen stämmer! Känns härligt att tom högskolor måste källgranskas, ingenting som står på internet är sant nu för tiden! 😛

Dags att gå en sväng med hundarna och hoppas en magisk lösning har ploppat upp medans jag njuter av de fina vädret, har redan skrivit ett forumsinlägg till läraren som kan tolkas som en hint poppsigt så ska nog satsa på att lugna ner mig innan jag skriver värre grejer! 😛