Dagens inspiration!


inspohair

inspobake

insposuccess

insposuccess2God morgon finisar!

Idag är jag på bättre humör men trött som en levande död, mattes stackars lilla Nopplis är förkyld, lite snörvlig och ulk-hostig(vet inte riktigt hur jag ska förklara det, låter inte riktigt som hosta utan mer som att hon ska kräka men ändå inte) och väldigt trött. Men det är inte så att hon ligger och hostar på nätterna som håller mig vaken utan snarare att jag ligger och lyssnar så hon fortfarande andas, vet att jag är otroligt fjompig, gjorde samma sak med Barbie när hon blev sjuk. Speciellt när hon hoppade ner på golvet, hon brukar aldrig hoppa ner på golvet! Som tur var kom hon upp igen och la sig och sov bredvid mig och  då kunde jag äntligen få sova lugnt en stund. 🙂

Men därför är jag trött som sjutton nu och kände att jag behöver lite extra inspiration för att orkar hålla lågan uppe idag så blev en inspirerande frisyr jag vill prova, en ny kaka(hitta receptet här) jag vill prova att baka i min nya form jag köpte i helgen och ett par inspirerande citat! Tror jag kommer satsa på föreläsningar idag, att fylla huvudet med ny kunskap låter som ett lagom ansträngande jobb för mitt trötta huvud! 😉