Ibland alltså…


DSC_0754 DSC_0768Tja där ute.

Känner inte riktigt för att säga något glatt eller uppåt överhuvud taget idag, har verkligen försökt hålla modet uppe hela förmiddagen då jag mått rätt pyton men inte velat låta det förstöra en så fin dag som det är idag, har både mumsat i mig massa kladdkaka och glass och målat mina naglar härligt koralfärgade, en färg jag verkligen älskar nu när det börjar gå mot varmare tider! Samtidigt som sex and the city har rullat på i bakgrunden, men nu upptäckte jag sista spiken i kistan… I en av mina vårkurser visade det sig att jag ska ha en tenta nästa vecka, hade helt missat det då schema bara visas två veckor framåt i taget, men kunde såklart gått in på högskolans hemsida och kollat upp det där men känns som kursen knappt har börjat så trodde jag hade gott om tid!! Jo men för att komma till det värsta är att man måste anmäla sig minst 14 dagar innan, vilket var för två dagar sen…

Visst man kan alltid dyka upp och hoppas det finns plats men jag har över 2,5 timme att köra en väg så finns det inte plats är det över 5 timmars körväg och väldigt många liter bensin helt i onödan… Och en helt bortkastad lördag.. Jaja har mailat läraren så ska väl inte måla fan på väggen än får se vad han svarar först, men nu ska jag gå ut i det underbara vädret med hundarna och försöka skaka av mig mitt dåliga humör! Detta vädret måste njutas av iaf lite grann! 😉