Skönhetslördag 2


Välkommen lördag! 😀

Haha här sitter jag ensam i min soffa som om det skulle vara vilken dag som helst i veckan, älsklingen skulle på fixardag med sin klubb så här sitter man ensam iaf och kikar på gamla avsnitt av sex and the city! 😛 Jaja projektplanen måste ändå vara inlämna måndag morgon så har ändå en del att göra plus att jag tänkte ägna mig åt lite skönhetsvård eftersom vädret är för tråkigt för utomhusaktiviteter! 😉

Tänkte lite gelelack, fransfärgning och kanske permanent fransböjning, var evigheter sen jag gjorde de sist men hittade dessa bilder i arkivet;

nysminkad

efteralltsid

Och måste säga att det är såååå jäkla snyggt att jag inte fattar varför jag slutade!! 😉

Men nu ska jag iaf sluta blogga för en stund för Binero som min blogg ligger på verkar har stora problem med deras servrar så ni kan antagligen inte ens läsa detta inlägget just iaf, återkommer när jag vet vad de pysslar med och när de funkar igen! Nu ska hundarna få en lång promenad trots vädret! 😉


2 tankar om “Skönhetslördag

    • Emily Inläggsförfattare

      Haha smaken är som baken, skämdes så mycket över dem att jag nästan lät bli att publicera bilderna.

Kommentarer är stängda.