Då var de fredag igen!


frukost060315God morgon underbara läsare!

Då var vi tillbaka på fredag igen, denna fredag känns både mer och mindre speciell än de har varit de senaste månaderna, mindre för att jag inte har jobbat på ett par dagar så på ett sätt har jag haft helg sen i onsdags men samtidigt kommer jag få mycket mer tid med älsklingen idag, inte bara slänga i oss en sen middag och somna i soffan, så det ska bli mysigt! 🙂

Vi tänkte ta en tur på stan jag ska hitta mig en ny sportbh och älsklingen ska kika efter en vårjacka sen vill jag nog spana in och se om det finns något kul kvar på bokrean! 🙂

Nu är jag fulladdad med frukosten ovan och ska ta tag i mina studier! Hoppas ni får en underbar fredag och helg! 😀 Tänkte slänga upp ett recept lite senare på underbart goda citronrutor som jag bakade igår så stay tuned!