Min lilla bil


nybilGod morgon världen!

Sitter här och väntar på att min bil ska bli klar hos bilverkstan, sista 2.an av tre som ska fixas, så jag kan köra den till besiktningen och bli av med körförbudet som trädde i kraft igår! Känner mig konstig begränsad utan bil! 😛 De andra två kunde jag och älsklingen laga själva, var bara att byta blinkers-lampor(vilket till och med en en dum brud som jag klara av, passade på att byta torkarblad också! Woho för mig! 😉 )  och gå lös på den avtagbara dragkroken med en gummiklubba( kan väl säga att där var jag inte särskilt behjälplig utan det var älsklingen som slet som ett djur! för den satt som berget!).

Sitter just nu och kikar på öppettider på carly.se, en supersmidig hemsida där alla olika besiktningställen finns med, önskade att jag hade vetat om den när jag besiktigade förra gången för då åkte vi hela vägen in till Malmö för det var enda stället som hade öppet på helgen, trodde vi… Såg precis att det har även en av besiktningarna här i Ystad, snacka om en hint frustrerande!!

Jaja gjort är gjort idag blir det iaf i Ystad! Nu ska jag fortsätta med min projektplan, en idé för projektet börjar ta form! 🙂