Tisdagssnurr! 4


selfie030315God middag underbara världen!

Just nu snurrar väldigt många tankar i mitt lilla huvud, håller på att skriva en projektplan i en av mina grupper, men för att kunna göra det måste jag bestämma vad jag ska ha som projekt så där går det mycket tankar, speciellt som projektbeskrivningen bara är,

”en tillgänglighetsanpassad webbplats som vänder sig till en bred eller specifik målgrupp”

Känns otroligt löst och stor samtidigt som det är väldigt begränsat, vad som ska står på hemsidan är inte så viktigt utan det är formalian som är det viktiga, funktionerna som ska sitta. Men samtidigt måste det ju finnas något på hemsidan för att visa att funktionerna finns där, så jag måste komma på ett tema och denna gången vill jag hitta på något vettigt de förra har varit så barnsliga och oplanerade att jag skäms när jag ska visa upp dem i mitt portfolio!

Dessutom är det idag min sista dag på mitt vikariat på jobbet, kommer visserligen få jobba nästa vecka också pga semester men utöver det vet jag ingenting just nu så tankarna går ju vad som ska hända nu, lite nervös då jag har en lite begränsning som kanske måste komma upp nu…. Utöver det har mitt sockerbehov varit hemskt den senaste tiden, är typ sockersugen jämt och vill bara baka messa goda kakor som jag kan trycka i mig, åt tex typ 2/3 sats kärleksmums igår! :O Måste verkligen dra ner på skiten så idag gjorde jag en rejäl sats med fruktsallad, den hjälpte lite grann men ärligt talat det är inte direkt samma sak så mina socker-receptorer är lagom förbannade! 😛

Men nu måste jag göra lunch om jag ska hinna med det innan jobbet och de måste jag! 😛


4 tankar om “Tisdagssnurr!

  • Emily Inläggsförfattare

   Vilken tur eftersom det är den jag är född med! 😉 ❤

 • Jessica

  Gör lchf-godis 🙂 det är väl lite nyttigare 😉 (så kan man unna sig 😉 ) puss ❤

  • Emily Inläggsförfattare

   Vilken bra idé! 😀 Har du några bra recept på lager utan konstiga ingredienser? 🙂 puss puss ❤

Kommentarer är stängda.