Söndagsmys!


snuttBambiGod middag finisar!

Sitter här uppkrupen i soffan med en nya tidning, samtidigt som jag bläddrar igenom lite bloggar och bara njuter av att vara ledig! 🙂 Denna helgen har varit fullt rulle, har hunnit med massa saker, och förutom en massa små nyttoköp som strumpor och torkarblad till bilen(de går verkligen sönder på löpande band både och!) har de även blivit lite roligare grejer så som ett par urläckra jeans och en jättefin möbel som råkade vara bra mycket större än vi hade räknat med så nu måste vi göra om hela planen för var vi ska ha den!!

Vilket inte är helt lätt när det är väldigt många faktorer som spelar in, färgen passar inte i alla rum, odören(ja det kommer vara en speciellt doft runt dem som jag måste beräkna hur mycket jag kan stå ut med) och såklart storleken, den är inte bara bredd utan dessutom väldigt djup vilket gör den löjligt otymplig! Enda positiva är att den inte har något specifikt rum den måste vara i iaf! Återkommer när jag hittar en plats för den! 😉

Förresten idag blir Bambi hela 6 månader, helt otroligt vad tiden går fort! :O

Nu ska jag mysa vidare! Ha en fortsatt underbar söndag! 🙂