Favorit i repris!


aloeDaycremeGod morgon underbara läsare!

I måndags hade jag en ren skitdag, allt som kunde gå fel gick fel typ! Som tur var fick jag hem min senaste beställning från Bodyshop så jag iaf hade något att glädjas över! Och i denna beställning fick en av mina gamla favorit följa med, Aloe Soothing Day Cream, älskar den men på hösten brukar jag känna att den inte är tillräckligt återfuktande när huden blir torr av kylan. Dock blir jag aldrig riktigt nöjd med de fetare alternativen heller så är himla glad att vi går mot varmare tider så jag kan ta tillbaka min älsklingskräm! 😉

Älskar att den är snäll mot min känsliga hud,  inte täpper till porerna och återfuktar lagom mycket när vinterkylan är borta! 🙂 Plus att den ger inte ett glansigt resultat och sjunker snabbt in i huden så man inte behöver vänta innan man kan lägga på foundation(när jag orkar sminka mig 😉 ).

gingerSchampo

Förutom dagkrämen blev det annan favorit som jag aldrig kommer att byta ut är Ginger Anti Dandruff Shampoo, innan jag provade detta hade jag nästan gett upp hoppet om Bodyshops schampon då jag inte fixar att de inte löddrar alls och känns som man kletar in en blandning av olja och honung i håret, säkert bra för håret men väldigt omysigt plus att mitt hår såg nästan konstant fett ut, mindre kul.. Men detta är helt annorlunda, de löddrar utan att vara superlöddrigt, fungerar lugnande mot min kliande hårbotten och resultatet är friskt, fräscht och superblankt hår! 😀 Vad mer kan man önska av ett schampo? 🙂

Utöver dem blev det också lite nya produkter som jag inte provat innan så dem måste jag testa först! 🙂