Valputställning i Hässleholm 3


DSC_0718 DSC_0727 DSC_0729 DSC_0737God kväll finisar!

Vilken dag vi hade igår, först valputställning och sen upp till Ullared och Gekås där det nästan var snöstorm!! Men först utställningen, Bambi var helt tokigt glad hon ville hälsa på allt och alla helst samtidigt och var inte alls nöjd med att hon inte fick det! 😛

Och trots att vi var där i över 1,5 timme innan det var våran tur hade hon knappt lugnt sig ens liiite när vi skulle in i ringen och visade bara sin fina trav en halv raksträcka och stod(satt) still i ungefär en sek per gång! 😛 Men domaren gillade verkligen hennes glada attityd och hann nog se iaf någon mellan busvarven för hon fick både 1.a placering och HP och gick vidare till bäst i Ras där hon blev två, tror och inbillar mig att om hon bara uppfört sig lite bättre hade vi vunnit den med men vem vet! 😉 Nu laddar vi om, kommer skippa Malmö för den är så himla trång och satsa på Hässleholms utomhusutställning i maj istället då ska Bambi vara ordentligt vältränad så hon kan visa upp hur otroligt fin hon också är! 😀

Gårdagens kritik;

Proportionerligt huvud. Ganska bra överlinje. Bra vinklar. Ganska bra rörelser(Sprattel, emilys anm.) Skjuter upp länden ngt. Bra ben och tassar. Mycket bra temperament.

Dommaren sa också att han verkligen gillade henne så de tycker jag är otroligt roligt! 😀 God natt!


3 tankar om “Valputställning i Hässleholm

 • Annalena Johansson

  Grattis, grattis!
  Kul när det går bra på utställningarna 😀
  Albin och Bamse vill också hälsa på allt och alla………….suck
  Bamse och Bambi är lika varandra men Bamse gör nu värkligen själ för sitt namn. Han är BamseBamse!!!! Större än Albin och med ett härligt glatt humör. Albin blir lite trött på honom ibland. Nu ska jag bara lära Bröderna Bus var tomtgränsen går(dubbel suck). Har fixat ett ”mentalt staket” som vovvis inte får gå över(ett utlagt rep) Det funkar för det mesta. Grabbarna hälsar till mor och syster.

  • Emily Inläggsförfattare

   Tack så mycket! 😀
   Ja det är alltid kul när någon annan tycker ens små gullungar är lika fina som man själv tycker! 😀
   Haha det går över så småningom, Nopplis lugnade ner sig typ i höstas när hon fyllde 7. 😉
   Vad roligt att de är lika, jaså är han redan större?! Oj då var har han fått de ifrån, Albin och mammsen är ju i samma storlek och pappsen är rätt liten! Härligt att han är en glad kille, Bambi är också alltid go och glad, bra gener! 😀 Hehe kan förstå att det kan vara jobbigt att vara storebror ibland! 🙂 Hihi de kommer säkert snart förstå! 🙂 Lycka till! Mor och syster hälsar tillbaka! 😀

Kommentarer är stängda.