Fredagsextas! 2


minisnygging

God morgon underbara världen!

Denna fredag är jag sååå himla uppspelt, för denna helg kommer bli så himla dundercool! 😀 😀 Vi ska både till valputställning med lillefisen(Bambis grymmare smeknamn 😉 ) och till Ullared för storshoppning!! 😀 😀 Så idag kan man ju säga att fokuset är ganska delat mellan studier, utställningsträning(jepp är ute i sista sekund som vanlig! 😉 nä men vi har faktiskt tränat på att stå på bordet och titta på bissarna ganska länge nu! 🙂 bara gå fint i utställningskopplet jag helt glömt bort att träna!! Ops! 😛 ) och skriva inköpslistor! Kan ju säga att studierna inte få många procent! 😉 Som tur är slipper jag köra så kan förhoppningsvis plugga lite grann på vägen! 😀

Dock har jag världens coolaste skoluppgift som jag sitter och jobbar med, ska bygga ett enkelt bash-skal, vet inte varför jag är så uppspelt av den uppgiften, kanske för att det är något jag aldrig ens tänkt på att man kan göra. Eller så är det bara hur uppgiften är upplagt, i vilket fall som helst känns det som jag lyckas bra mycket bättre i mina kursval denna terminen än den förra, mycket bättre uppdaterade, motiverande och intressantare kurser! 🙂


2 tankar om “Fredagsextas!

Kommentarer är stängda.