Friday the 13th 2


do-you-love-me_personalityhacker

God förmiddag underbara världen!

Är det bara jag eller är det helt underbart att vi är tillbaka på fredag igen?! Dessutom när det är dagen före alla hjärtans dag, hur underbart är det inte att alla hjärtans dag är på en lördag så man kan spendera hala dagen med den man älskar? 🙂 Och vädret ser ut att bli lovande också så hoppas det kommer bli en härligt romantisk dag! 🙂

Vad ska ni göra? Vi ska ta det rätt lugnt bara njuta av livet, blir det fint vädret åker vi säkert ut på en långpromenad någonstans och tar med lite fika så vi kan ha en mysig picknick! 🙂 Sen tänkte vi köpa hem lite thaimat och äta i skenet av levande ljus och kika på någon romantisk rulle! 🙂

Men idag ska här pluggas, för fulla muggar eftersom de knappast kommer bli något av de imorgon! 😉 Så bara att hugga in i nästa uppgift, de är så härligt många! 😛 Och ikväll ska jag bara njuta av ledigheten! 😉


2 tankar om “Friday the 13th

    • Emily Inläggsförfattare

      Hehe var tvungen att läsa genom inlägget för att se om jag råkat skriva något opassande. 😉 Vad är det som är chockande? 🙂

Kommentarer är stängda.