Jäkla produktiv dag!


successWow denna dag har jag verkligen fått mycket gjort, först fick jag gjort en uppgift i en av mina nya kurser vilket var en väldans tur för om den inte blev gjord denna veckan kunde jag blivit av med min plats så det var otroligt skönt! Dessutom fick jag äntligen gjort klart första delen av en uppgift i den gamla Linux-kursen som jag slitit med sen i fredags, håll alla tummar och tår att den andra delen inte blir lika krånglig! 😛

Hoppas ha ork kvar när jag kommer hem ikväll så jag kan fortsätta på denna otroliga drive som jag är inne i just nu! 😀

Dessutom har jag varit ute i stallet och hjälpt min stallvärd med hennes unghäst, vi tränar på att tränsa, idag dag 4 gick det helt perfekt, tog typ tio sek att få på, med tanke på att hon gick upp på bakbenen dag 1 känns det som strålande framsteg! 🙂

Men nu är det dags för jobb i det underbara vädret! 🙂