I halv tid!


l-Exhausted-cat-is-exhausted

Alltså gud vad skönt de är fredag, tror aldrig jag har längtat så mycket efter en fredag som denna! 😛 Gud vilken vecka det har varit, känns som jag har slitit från morgon till kväll varenda dag hela denna veckan! Men det har också gett utdelning, äntligen är alla kurser för denna termin i hamn och jag har äntligen kunnat söka csn, dessutom fick jag förlängning på mitt vikariat så jag har jobb ett tag till! 🙂

Det är verkligen en boost för att orka jobba vidare, och från och med nu ska jag dra ner lite, det får inte bli fler sånna här veckor, det är alldeles för jobbigt och tiden räcker helt enkelt inte till att hinna med allt pluggade jag måste hinna med. Så denna helg kommer jag plugga från morgon till kväll, men då får iaf min stackars kropp vila lite för den har fått en riktigt genomkörare denna vecka! 😛

Men nu måste jag tagga för jobb nummer två idag och bara längta efter ikväll när jag ska somna i soffan typ kl 8! 😉